Bir günde uygun fiyatla web sitesi nasıl yapılır?

Sizinsayfaniz.Com


Bir günde uygun fiyatla web sitesi nasıl yapılır?

    Web sitesi günümüzde kişisel veya ticari amaçlarla kendinizi dünyaya açmanın en kolay ve en hızlı yolu. Sizinsayfaniz.com olarak 2006 dan bu yana web sitesi ihtiyaçlarınız için yanınızdayız.


    Sitemizdeki yazılımlarını kendi yaptığımız site örneklerimizin hepsinde kontrol paneli bulunmaktadır. Siteniz yayınlandıktan sonra bu panel sayesinde kendinizde sitenizde düzenlemeler yapabilirsiniz.

  Site örneklerimizi incelemek için Web Tasarım sayfamızı inceleyebilirsiniz. Sitemizdeki örneklerin resmine tıkladığınızda örnek site açılmaktadır.


 Örnek sitelerden birini almaya karar verdiğinizde iletişim formu veya telefon numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz boş haliyle beğendiğiniz örnek site hemen yayına alınabilir. Veya sitenizde olmasını istediğiniz içerikleri mail olarak gönderebilir ve içeriklerinizin beğendiğiniz örnek siteye yerleştirilerek yayınlanmasını da isteyebilirsiniz.

Daha sonra istediğiniz şekilde kontrol panelinden sitenizde düzenleme yapabilirsiniz.


İsterseniz içeriklerinizi gönderdikten sonra sitenizin hazırlanılarak size gönderilmesini ve test etmeyi isteyebilirsiniz. Eğer beğenirseniz daha sonra ödemenizi yapıp yayına alınmasını isteyebilirisiniz. 

Sitemizde yer alan örneklerden birini beğenmez iseniz özel tasarımlar için bizimle iletişime geçebilirisiniz.

Pan Ver
Güncelleme :11.12.2017 | Okuma :8391 | Soru :0 | Puan:10