İnfo Mail - Kurumsal mail adresi nasıl alınır ?

Sizinsayfaniz.Com


İnfo Mail - Kurumsal mail adresi nasıl alınır ?

Kurumsal info mail adreslerini sizinsayfaniz.com dan toplu bir hizmet olarak alacağınız gibi parçaları birleştirerek sizde oluşturabilirsiniz.  


Sırasıyla bu yolları anlatmaya geçmeden önce şunu belirtmekte fayda var. Sizinsayfaniz.com Kurumsal mail hizmetini kullandığınızda altta yazan adımlara ihtiyacınız yoktur. Sizinsayfaniz.com kurumsal mail hizmeti toplu bir hizmettir ve mail adresini almak için alttaki adımları yapmanıza gerek yoktur. sizinsayfaniz.com da toplu hizmet aldığınız için fiyat olarak da karda olursunuz.

Hemen mail adresi siparişi vermek için Tıklayın

1- Domain (Alan Adı)
Kurumsal bir mail adresi kullanabilmek için öncelikle mail adresinizin @ kısmından sonrasına yani alan adına ihtiyacınız vardır. örneğin Sizinsayfaniz.com
Her alan adı tek bir kişi tarafından alınabilir haliyle almak istediğiniz adresin başkası tarafından alınmamış olması gerekmektedir. Almayı düşündüğünüz adresin müsait olup olmadığını Domain Tescil Sorgulama sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz.

1-1 Domain Türleri
Domainler 2 ye ayrılır. Belge gerektiren ve gerektirmeyen. Türkiye ölçeğinde anlatmak gerekirse örneğin .com.tr belge gerektiren bir alan adıdır. Almak istediğiniz isme göre değişik evraklar ve değişik şartları bulunmaktadır. Bu konuda bilgi almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Veya Nic.tr alan Adı Yönetimi bu sayfadan gerekli belge ve şartları öğrenebilirsiniz.



.com .net .org .web.tr .gen.tr bunun gibi alan alan adlarıda belge gerektirmeyen ilk gelen alır şeklinde domainlerdir.

2 Hosting ( Web Alanı ve Mail Sunucusu )
Mail adresi alırken en dikkat etmeniz gereken kısım mail sunucunuzun olduğu hosting hizmetidir. Çünki tüm mail trafiğiniz bu hosting üzerinden gerçekleşecektir ve hosting de yaşayacağınız bir sorun mail trafiğinizin durmasına neden olucaktır.
Mail adresi için hosting alırken hostingin spam filtreleri olup olmadığına, yedekleme hizmeti sağlayıp sağlamadığına, kara listede olup olmadığına dikkat etmek gerekir. 

Birinci ve ikinci adımları geçtikten sonra domain ve hostinginizi Name Server ayarlarını yaparak birbirine bağlamanız gerekir. Bu işlemide yaptıktan sonra hosting panelinize girerek mail adreslerinizi oluşturup maillerinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.




Peki neden bu şekilde değilde sizinsayfaniz.com Kurumsal mail adresi hizmetini tercih etmeliyim?

   info mail nasıl alınır yukarıdaki yazımızda kısaca anlattık sizinsayfaniz.com un buradaki farkı verdiğimiz hosting hizmetlerinden kaynaklanmaktadır. 

- Ayrı ayrı domain, hosting ve mail paketleri aldığınızda bizim fiyatlarımızdan daha yüksek fiyatlar ile karşılaşırsınız. 

- Öncelikle tüm sunucularımız en iyi mail trafiğine erişebilmeniz için mail kullanımı üzerine inşaa edilmiştir.

- Tüm sunucularımızda haftalık olarak sunucuların dışına tam yedek alınır, ve her yedek 3 hafta boyunca saklanır.

- Spamla mücadele konusunda tüm sunucularımız da en az iki global kara liste kontrolü, Ehlo block, SpamAssassin spam işaretleme sistemi ücretsiz olarak sunulmaktadır.

- Tüm sunucularda saatlik çıkış sınırlaması ve kontrol sistemi uygulamalarıyla kara listeye ve spama izin verilmemektedir.

- Her türlü sorunlarınızda mail, telefon, whatsapp üzerinden kurulum ve teknik destek verilmektedir.

- Kara listeye düşme ihtmaline karşı çıkış ipleri takip edilmekte, olası durumlarda hızlı müdahale ile kara listeden çıkış işlemleri gerçekleştirilmektedir.




Pan Ver
Güncelleme :7.12.2017 | Okuma :21517 | Soru :6 | Puan:2