İnfo mail adresine nasıl giriş yapılır ?

Sizinsayfaniz.Com


İnfo mail adresine nasıl giriş yapılır ?

   Kurumsal mail adreslerine web üzerinden, Outlook benzeri programlardan, akıllı mobil cihazlarınızdan ve tabletlerinizden erişebilirsiniz.

   Web üzerinden kurumsal  info mail girişi:
Kurumsal mail adreslerinize hizmet aldığınız firmaya göre değişiklik göstersede genel olarak adresinizin önüne webmail. ekleyerek erişebilirsiniz. Bu adres sadece size özeldir diğer mail adreslerine bu adres üzerinden giriş yapamazsınız. aynı zamanda sizde kendi adresinize başka bir yerden giriş yapamazsınız. 
Web üzerinde kurumsal giriş adresiniz örneğin info@sizinsayfaniz.com adresi için webmail.sizinsayfaniz.com olucaktır.

webmail.MailAdresinizinUzantisi.com şeklinde giriş yapmayı deneyebilirsiniz.


Hemen mail adresi siparişi vermek için Tıklayın

Microsoft Outlook üzerinden Mail Girişi : 
Microsoft Outlook veya benzeri Pop3 destekli programlardan mail adreslerinize giriş yapmak için mail adreslerinizi programınıza tanıtmanız gerekmektedir. Kurumsal mail adreslerini kullanmanın en güvenli ve kolay yolu pop3 destekli bir program kullanmaktır. En yaygın kullanılan mail programı Microsoft Outlook tur. Outlook kurulum sayfamızdan nasıl kurulum yapacağınızı detaylı inceleyebilirsiniz.
Office Outlook programınızı açarak versiyonuna göre dosya veya araçlar menüsünden Hesap ekle bölümünü bulmalısınız, daha sonra hizmet sağlayıcınızdan aldığınız sunucu bilgileriniz ile mail hesabınızı Outlook programınıza ekleyebilirsiniz.



Mail hesabınızı mobil cihazınızdan kullanıcaksanız telefonunuzun kendi mail uygulmasına hesap ekle diyerek kurabilir veya BlueMail gibi mail uygulamalarını kullanabilirsiniz. Yine bu programlar dan da hesap ekle diyerek mail hesabınızın sunucu bilgilerini girerek programa mail hesabınızı ekleyerek giriş yapabilirsiniz.



Kurumsal mail hesaplarını kurarken karşınıza iki kurulum seçeneği çıkacaktır. Bunlar POP ve IMAP tir. 
POP tüm maillerinizin kendi cihazınızda saklanacağı anlamına gelir, programınızın ayarlarında belirteceğiniz süre sonunda mailler sunucudan silinirken cihazınızda kalmaya devam eder. Kurumsal maillerde şifre çalınması sunucu arızaları vs durumlar için en güvenli kullanım yolu budur.  

IMAP de ise tüm mailler sunucuda tutulur ve cihazla senkronize edilir, sunucuya ulaşamadığınızda veya şifreniz çalındığında maillerinize ulaşamama veya maillerinizin başka kişilerin eline geçme tehlikesi olabilir. Bu nedenle POP kullanımını öneriyoruz.

Outlook programı lisanslı bir programdır, eğer bilgisayarınızda office outlook programı yok ise bu programa benzer ücretsiz Mozilla Thunderbird programınıda kullanabilirsiniz. Bu program da Outlook gibi kullanışlı bir programdır.



    Şirket uzantılı mail adresine nasıl girilir sorusunun tek bir cevabı olmadığını unutmayın. Çünki giriş adresi şirket uzantılı mail adresi açma konusunda hizmet aldığınız firmanın kullandığı mail server sistemine göre değişiklik göstermektedir. Ama yazımızda da belirttiğimiz gibi ilk deneyebilecekleriniz web adresinizin önüne  webmail. mail. eposta. seçeneklerini ekleyerek giriş ekranının gelip gelmediğini kontrol etmek olmalıdır.

Pan Ver
Güncelleme :8.12.2017 | Okuma :73033 | Soru :0 | Puan:6